Ugnsbakad rimmad torskrygg med skirat smör, räkor och riven pepparrot
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 32-40 cm torskrygg färsk (8-10 cm per person)
  • Rapsolja
  • Rimmlag
  • 1 l vatten
  • ½ dl salt
  • 1/4 dl socker
  • 12 stora fasta potatisar
  • 100 g smör
  • 30 räkor
  • 20 cm pepparrot
  • Några dillvippor
  • 32-40 cm torskrygg färsk (8-10 cm per person) Rapsolja Rimmlag 1 l vatten ½ dl salt 1/4 dl socker 12 stora fasta potatisar 100 g smör 30 räkor Ca 20 cm pepparrot Några dillvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.