fläskkött

Grillade kamben med svensk coleslaw

Grillade kamben med svensk coleslaw

Koka kambenen i rejält saltat vatten i ca 30 minuter. Blanda gazelen till kambenen, ättika, mörksirap och kalvfond i en kastrull och låt koka ihop
Susannes wienerschnitzel

Susannes wienerschnitzel

1. Banka ut köttet till ca 3-5 mm tjocklek mellan bakpapper eller i en plastpåse. Det går bra att använda en brödkavel eller kastrull såväl som köttbankare
Knyten med kassler

Knyten med kassler

kassler. 1potatis. 1gula lökar. 1smör. 1salt och vitpeppar. 1en god grönsallad1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft, 225 grader vanlig
Grillat sidfläsk

Grillat sidfläsk

Ingredienser Portioner. 4 ca 1 kg färskt sidfläsk rivet skal från 1 citron 1 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Ugnsstekt fläsklägg i vin :)

Ugnsstekt fläsklägg i vin :)

Underbart mört och saftigt kött blev det när jag tillagade fläsklägg i ugn förra veckan. Återigen perfekt med mat som sköter sig själv i ugnen