Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Rimmad torsk. Servera torsk med rödbetskross ochpepparrotsyoghurt. Blanda yoghurt medpepparrot. Blanda salt och socker med vattnet och rör om så att det löser sig
Arrangera på varma tillrikar och toppa med lite mer färsk riven pepparrot. Lägg alla ingredienser i en stor gryta och fyll upp med vatten så att det precis täcker köttet
en vildkatt som inte verkade bry sig att jag stampade och skrek heller. Det här skulle bli en supersnygg matbild var tanken men jag blev rädd så jag hann bara ta en bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.