Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
För något år sedan slog ”meat free monday” igenom och fler och fler valde att åtminstone en dag i veckan byta ut det animaliska proteinet mot vegetariska alternativ
Det här receptet gjorde jag för ett år sen, men hittade det bland utkasten och tänkte att det var dags att damma av receptet lite så det fick se lite ljus
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
Smaka av med salt och peppar. 1Tärna auberginen och finhacka lök och vitlök. 1Tillsätt ajvar, créme fraiche och tomatpuré. 1Tärna tomaterna och lägg ner dem i stekpannan tillsammans med oliverna. 1Blanda såsen med den färdigkokta pastan och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.