Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Jag älskar att den känns fräsch och svullig på samma gång. Jag har en livslång kärleksrelation med kalamataoliver som jag vårdar ömt genom att slänga in oliver i alla möjliga rätter
Allt i ett gratäng med kikärtor, champinjoneroch färskost. Smaksätt det med saltet och vitpepparn. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Jag hade i lök, vitkål, morötter, paprika och broccoli eftersom det var det som jag hade hemma för tillfället, men det går lika bra att ha i andra grönsaker och rotfrukter efter tycke och smak
Något att fixa fina skivor med. Även kallad vegetarisk bacon och morotsbacon. Tillsätt några droppar vitvinsvinäger och några droppar lönnsirap, det höjer smakerna men kan uteslutas
Servera gärna med ris, mangochutney samt naan- eller chapatibröd. I det här receptet används en färdig kryddblandning, men det går naturligtvis bra att krydda efter eget tycke och smak istället
Vegetarisk grönsaksgratäng med zucchini, kikärter och ostsås. Min lasagne är inte heller så snygg, den heller, men både grönsaksgratängen och lasagnen har rejält med sås och det är då gratänger blir som godast, eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.