RECEPT: Fetaostfyllda ugnsbakade och örtkryddade kycklingfiléer och lökhalvor samt bulgursallad med solrosfrön samt mild currysås

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 små gula lökar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk torkad basilikakrydda
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 krm salt
  • Currysås
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk tomatpuré
  • 0,5 msk curry
  • Salt och peppar
  • Sallad
  • 2 portioner kokt bulgur
  • 3 st romansallatsblad
  • 8 st körsbärstomater
  • 1 liten morot
  • 5 cm av det gröna från en purjolök
  • 0,5 röd paprika
  • 1/4 gurka
  • 1 dl solrosfrön
  • Dressing
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 krm ättika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.