En vegetariskpastamed både oliver, zucchini, basilika, tomater och lite parmesan. En vegetariskpastamed oliver och zucchini i en smakrik tomatsås med örter, peppar och en härlig sälta
Smaka av med salt, peppar och färsk strimlad basilika. Varva i en ugnssäker form lasagneplattorna med grönsaksröra, riven ost, fetaost, oliver och spenat
Blanda medpastanoch lägg i en gratängform som är smord. Klipp spenaten i mindre bitar och blanda med keson och resten av ingredienserna men spara hälften av osten
Blanda med hackad ättiksgurka, majonnäs, crème fraiche, curry och dill. Servera med klyftpotatis. Blanda i ägg, grädde, gräslök, senap, salt och peppar
Perfekt för de som känner att de vill börja laga mer vegetariskt men har svårt att finna inspirationen, plus att du får en riktigt fin bok att ha på kökshyllan vilket jag gillar
Nog snack om skolan och över till dagens recept som enligt måndagstraditionen är vegetarisktoch denna vecka blir det en enkel pastarättmed broccoli, champinjoneroch solroskärnor
Vegetariskapastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.