salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Slå över pastasåsenoch i med buljongtärningar och fransk senap. Hacka paprikan och låt den fräsa med. Ta pastasåsen från plattan och vänd ner riven prästost
Recept på vegetariska biffar får man aldrig för många. Idag gjorde jag morotsbiffar med halloumi och serverade dem med en blandad sallad, senapskräm och picklad fänkål
Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginenmed hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Middagstips,Pastasåser & andra grytor,Storkok,Tillbehör & sallader,Vegetariskt. Den första omgången åt vi upp som sås till nykokt pasta, som du kanske såg i inlägget igår
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.