Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Smula sönder fetaostenmed en slev och klipp ner soltorkade tomater. Den gör alltid succé hos barnen som älskar pastaoch den krämiga såsen går hem hos ALLA
Smaka av såsen med salt, soja och svartpeppar. Skiva svampen, hacka löken, chilin och paprikan. När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar
Milda och goda smaker, som lätt går att hotta till med lite mer krydda. Förra veckan improviserade jag ihop den här enkla pastasåsenmed kyckling som hon fullkomligt slukade i sig
Rör ner soltorkade tomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk. Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme
Mycket krämigtoch gott. Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Fräs champinjonerna i en panna och lägg i dem i såsen. Skär champinjonerna i skivor. Pastamed oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Jag lagade en lasagne med spenat ochfetaost. Krydda med persillade och smaka av med salt och peppar. Häll på grädden och lägg i hälften av den rivna osten ochfetaost
Häll bort vattnet från pastanoch grönsakerna. Börja med att häll upp vatten och koka upp med salt. Barnen har gått hemma hela sommaren och idéerna började ta slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.