salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
I med finriven parmesan och vänd ner pastanoch persilja. En snabb pastarätt så där till fredagsmyset. Vi ska på vår årliga hotell- och shoppingweekend med Anette och Robert
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.