Behöver jag säga att det var GALET gott. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammansmed lök och vitlök i fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. Låt puttra på svag värme tills osten smält. 12-3 schalottenlökar. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.