Jag lade för länge sedan ut ett recept på potatisplättar fyllda med fetaost och rödlök, ett supergott tillbehör till ex kyckling, fisk eller en köttbit och smakkombinationen i dessa potatisplättar tänkte jag skulle passa även i mina bönbiffar
Vi bjöd på dessa smakrika bönbiffar, med spenat, paprika och fetaost. Till de smarriga biffarna serverade vi ugnsstekt potatis och en kall sås med ajvar och dill
Jag serverade dem sedan med rösti, champinjonsås, grönsaker och en klick vinbärsgelé. Pressa ur vätskan ur den rivna potatisen genom att krama ur den ordentligt med händerna
Någon gång har det till ochmed gått så långt att vi dyrt och heligt lovat att "aldrig mer. Vi har lyckats en hel del gånger, absolut, men hur många gånger vi stått och svurit vid vändningsdags vill vi inte ens tänka på
Häll bulgur i en skål och täck med kallt vatten. En lättgjord vegetarisk rätt, men tänk på att tabbouleh behöver tid både för att förbereda bulgurgrynen och därefter för att smakerna ska mogna
Forma till biffar och stek på medelvärme tills de fått en gyllene yta på båda sidor. Skiva resten av löken i tunna skivor, stek i medelvärme tills de mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.