Doppa sen alla bollar i mjöl så att dom täcks helt med mjöl. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på och tänkte att barn älskar alltid köttbullar, så varför inte göra vegetariska såna
Smaka av med salt och peppar. salt halloumi med gott tuggmotstånd i krämig tomatsås. Skär halloumin i centimetertjocka stavar och morötterna i tunna stavar
Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Min lasagne är inte heller så snygg, den heller, men både grönsaksgratängen och lasagnen har rejält med sås och det är då gratänger blir som godast, eller hur
Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Allt i ett gratäng med kikärtor, champinjoner och färskost. Jag använde färskost med smak av sweet chili (det var den smak vi hade hemma) men du kan välja någon annan smak om du vill
Jag lagade en lasagne med spenat ochfetaost. Krydda med persillade och smaka av med salt och peppar. Häll på grädden och lägg i hälften av den rivna osten ochfetaost
Bred på mer avokado och toppa med lökringar ochfetaost. Fetaost. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
Till exempel så är det ett bra tips att både låta linfröna stå i blöt och att förbereda grönsaksröran som linserna ska blandas med, under tiden som linserna kokar
Blanda blomkål, lök, vitlök med ägg, havregryn och ost. Skala lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja i och stek sedan biffar som du format eller klickat ut i stekpannan
Man kan ha kött i och servera den med bröd, ris eller som en sidorätt. Fasolja/fasolia är en böngryta som serveras i många delar av världen och tillagas på olika vis
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blir mindre och mindre
Finns det något mer fantasilöst än vitkål med lite färs. Alla är de grejer som vi lär oss att avsky och döma ut som stocktråkiga när vi är små och som vi allt för ofta har en ganska avvaktande eller sidosättande attityd mot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.