Bönbiffar med soltorkade tomater, pestopotatis och parmesansås
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bönbiffar med soltorkade tomater, ost & basilika
  • 400 g kokta svarta bönor (se här) alternativt 2 tetrapack eller 2 normalstora burkar med konserverade bönor
  • 1 liten gul lök, skalad och grovt riven
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk grönsaksfond
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk worchestershiresås (finns en vegetarisk variant i välsorterade matbutiker)
  • 1 tsk kinesisk soja (jag använder Mrs Cheng´s)
  • 2 msk hackade soltorkade tomater
  • 2 tsk torkad basilika
  • 1 ½ dl riven lagrad ost
  • ½ tsk salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 ägg 2 msk potatismjöl
  • 2 dl ströbröd
  • Rapsolja eller liknande till stekning
  • Pestopotatis
  • 1 kg skalad potatis av fast sort
  • ½ msk rapsolja
  • ½ dl röd pesto (jag använder Icas tomatpesto eftersom den är nötfri)
  • Salt efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.