Harsyra. 2016-08-04Malin BromanI fokus. Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Lägg över i en stor bunke tillsammans med lök och rotfrukter. Skala och skär morötter, palsternacka och lök i 2 mm tjocka skivor, gärna på en mandolin. 2 st rödlökar
Pickladlök. Skala och skiva rödlöken tunt och lägg i en skål. Toppa med tomat och pickladlök. Häll den heta lagen över löken, sätt på lock och låt dra till servering
Pickladrödlök. Skiva rödlöken tunt och lägg i en klassisk 1-2-3 lag. Stansa ut fyrkanter av kavringen, lägg på en bit skivad kokt potatis, lite pickladrödlök, 1 sillbit och toppa med citron-dillcrèmen. 1 Rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.