8–10 st 1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g 300 g kantareller 2 msk smör salt och peppar 250 g ricottaost 1 näve rucolasallad 50 g valnötter el hasselnötter 2 msk hackad färsk rosmarin Ugn 225 grader
Smördegsstänger med pesto och västerbottenost. Postat av Elin lördag 08/10 2016 kl. 9. 56 Kommentera. Bakade fikon med getost, hackade nötter och honung
Dels klassikern laxrulle med pepparrot, dock med färsk pepparrot istället för riven på tub (det är bara att smaka sig fram), dels smördegsstänger med ädelost, valnötter och honung och så min version av bruschetta
Samt några smördegsstänger med västerbottenost. 22 Feb. 17. 54. Festmat. 4kommentarer. Var bjuden på en liten tillställning i lördags hos min syster och då hon ändå hade tänkt att beställa en "planka" ifrån ngåon butik så sa jag att jag kunde göra det
Grädda mitt i ugnen på 175 grader tills smördegsstängerna är gyllenbruna. Smördegsstänger150 g färsk smördeg 150 g färskost med vitlökssmak 1 äggula 2 tsk havssalt
laxrullar med pepparrot, smördegsstänger med blåmögelost, valnötter och honung samt bruschetta. Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygden en bit utanför London
Ett vitt vin till detta, några frasiga smördegsstänger och en mycket tjusig dukning. I lördags kväll var det dax för att springa det tredje varvet på vår Stafettmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.