Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs medvitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Lägg allt på en plåt tillsammans med rosmarin och ringla över olivolja. Polenta tillagad på det här viset är magiskt krämig och är perfekt att servera till grönsaker av olika slag
12 gula lökar. 11 klyfta vitlök. 12 msk grovsenapStrimla lök, vitlökoch paprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lökochvitlök, ochmed en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
Det blev ett glutenfritt och vegansk tunnbröd med bas gjordpå kokt potatis och bovetemjöl. Brödet går lätt sönder innan det har gräddats så var lite försiktig och snåla inte med mjölet utan strö på mer när det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.