Vegetariska aubergineburgare med picklad lök och aioli gjord på palsternacka
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsrostade rotfrukter
  • 2 portioner 200 g fast potatis, eko
  • 100 g sötpotatis, eko
  • 1 stor morot, eko
  • 2 ekologiska vitlöksklyftor, krossade
  • Olivolja, flingsalt, svartpeppar
  • Aioli gjord på palsternacka
  • 350 g palsternacka
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk persilja
  • 1, 5 dl vatten
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Snurrad aubergineburgare
  • 4 stycken 400 g aubergine
  • olivolja att steka i
  • 1 dl tomatpuré
  • 200 g riven mozzarella
  • 1 dl parmesanost
  • 2 msk persilja, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.