Lättrimmadtorskryggmed goda tillbehör. Torskrygg är faktisktväldigt lätt att lyckas med, framför allt om man bakar den i ugnen och använder en termometer
Lägg lökbitarnai en burk med lock och häll över ättikslagen. Smaka upp med salt ochvitpepparochmixatillsist purén medstavmixerntill en slät ochfin puré (jag mixari slutet för att minimerarisken att purén blir som ”lim”)
Tillsättansjovisfiléernaoch spadet och låt steka medlitehastigt. Vet att många är känsliga för ansjovis men t ex Slottsstek kryddas medansjovis så gillarni det kommer ni garanterat att gilla detta
Lägg lökbitarnai en burk med lock och häll över ättikslagen. Smaka upp med salt ochvitpepparochmixatillsist purén medstavmixerntill en slät ochfin puré (jag mixari slutet för att minimerarisken att purén blir som ”lim”)
Den syrligaoch enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är likadekorativ där den breder ut sigmedsinaskira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.