Lättlagad och innehållsrik pastarättmed tonfisk. Koka upp pastan enligt förpacknings anvisningar. Värm en stekpanna med lite smör och låt de lök, chili, morotsriv och paprikatärningar fräsa på medelvärme under omrörning
Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1svartpepparKoka pastan. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Blanda ner såsen i pastan
Det finns många tänkbara användningsområden för misopastan – det är en grym smaksättare. Att kombinera med nudlar är klassiskt och alltid smarrigt, men visste du att det faktiskt går utmärkt att variera medpasta
Börja med att förbereda pastan. Smaka av med salt och grovmald svartpeppar. kokvatten från pasta. Recept. Garnera med riven parmesan, persilja och äggula
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Häll av pastavattnet och häll såsen på pastan, riv på parmesan. Smaksätt med fiskbuljong efter smak. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Blanda pastanmed såsen. Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Toppa med ost och persilja. 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost. 300 g pasta penne. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 300 g pasta penne ½ zucchini 3 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 krm svartpeppar 1 krm salt 150 g halloumi 2 msk hackad färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.