Pasta

Pasta

Ravioli
Pestopasta

Pestopasta

Snabb och god pastarätt rätt och slätt. Koka pastan, stek färsen i olja med strimlad/hackad lök. När pastan är klar häller du ner den i stekpannan ihop med färsen
Kräftpasta

Kräftpasta

) Till middag i veckan serverades därför en kräftpasta med dill- och tomatsås. Rör ner pastan i såsen, lägg upp på tallrikar och garnera med en dillvippa
Ugnsbakad pasta med mozzarella

Ugnsbakad pasta med mozzarella

Oven cooked pasta with mozzarella. Koka pastan. Häll av pastavattnet när det är klart. Tillsätt hälften av tomatsåsen till pastan samt lite av den rivna osten
Penne med oxfilé och grädde

Penne med oxfilé och grädde

Blanda såsen med den nykokta pastan. 400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Pastasås med kassler, blåmögelost och gräslök

Pastasås med kassler, blåmögelost och gräslök

Servera såsen till nykokt fiberpasta och strö över resten av gräslöken. fiberpasta. Tärna kasslern. Fräs kassler och skivad salladslök i en gryta med smör tills löken är mjuk
Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

14 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Pastagratäng med fläskfile, soltorkade tomater och ädelost.

Pastagratäng med fläskfile, soltorkade tomater och ädelost.

400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven
Pasta med svartkål, gorgonzola och valnötter

Pasta med svartkål, gorgonzola och valnötter

4 1 silverlök 1 vitlöksklyfta 1/2 huvud svartkål 1 msk olivolja 100 g gorgonzolaost 1 dl mascarponeost 2 dl mjölk 1 citron salt och svartpeppar 4 port pasta (gärna tortiglioni) 1 dl valnötter Lägg till i inköpslistan