basilikabladtillgarnering. 2 st kycklingfiléer. 1 st stor röd paprika. 1 st stor gul paprika. 1 tsk olivolja. 250 g pastarigatoni. 150 g PhiladelphiaLight Naturell. 5 msk sweetchilisås. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pastarigatoni 150 g PhiladelphiaLight Naturell 1. 5 msk sweetchilisås 0. 75 dl kycklingbuljongbasilikabladtillgarnering salt och nymald svartpeppar
Koka makaronerna enligtanvisningarnapåförpackningen. Låt rinna av i durkslag. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörningpå hög värme så att det får färg
Idag får ni en uppdateringpå en gammal favorit, pasta och bacon går ju oftast hem. I helgen är jag ledig, dka försöka komma på något att göra med dom två minsta då sambon och yngsta bonusdottern är ivägpåintensivdykkurs både lör och sön, men det är sistatillfället dom är iväg sen är dom klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.