500 gram rotselleri. 1200 gram potatis. 11 dl mjölk. 11 dl grädde. 14 msk smör. 12 krm salt. 11 krm vitpepparSkär bort någon halv cm av det skalet på rotsellerin
Hej,. igår gjorde jag något som var super gott, palsternackspure. SUPER säger jag bara. ni måste testa. Till det serverade jag min vanliga lax i ugnen som Vincent bara älskar
Gör så här. Skala och skär palsternackorna i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll av vattnet och mixa med stavmixer till en slät puré med crème fraiche och smör
Recept. minna. tors, 2013-07-25 10. 34. 30min. (0). Skala och finhacka schalottenlökarna. Skala och dela palsternacka och potatisLägg alltsammans i en tjockbottnad kastrull, tillsätt salt och fyll på med mjölk tills det täcker
Palsternackspuré. Palsternackspuré. Långkok är bland det bästa jag vet och det är äkta kärlek på en tallrik för mig men det är minsann ingen snabblagad mat utan den kräver tid och planering
Servera med palsternackspurén, kantarellerna och kokt broccoli. Skär filén i fyra skivor. Salta och peppra, och bryn köttskivorna på båda sidor i en stekpanna med smör
Ugn 225 grader. Salta och peppra filéerna runtom. Stek dem gyllene runtom i en stekpanna. Lägg över dem i en eldfast form med skinnsidan upp och fortsätt att steka 12-15 minuter i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.