Putsa fläskfilén och gnid in den med hälften av BBQ-såsen, salta och peppra. Finhacka paprikan och löken blanda med tomaten och smaka av med citron, olivolja och salt
Torka den torr med lite hushållspapper. Sprid ut den i en ugnsform och blanda den med olja. Blanda allt med vinäger, olivolja och salt i en salladsskål
Smaka av med salt och peppar. 600 g högrev. 600 g högrev 1 gul lök, skalad och finhackad 4 vitlöksklyftor, skalade och hackade 1 grön/röd chili, finhackad 100 g varmrökt sidfläsk/bacon 3 msk tomatpuré 0,5 msk kakao 0
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
Äter man högrevenmed timjanskryddat vitlökssmör så får man ett piggt och kryddigt tillbehör. Inte så konstigt att jag valde en fin bit högrev för en bråkdel av det priset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.