Salta och peppra på båda sidor. Lägg över köttet i en ugnsfast form och stick in en köttermometer. Ta grytan från plattan och tillsätt vinäger, vatten, fond och björnbär
Låt dem kallna något stek dem sedan hela i smör smaksätt med salt och peppar. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Rutade bröstet på fettsidan, saltade och vred några varv med svartpepparkvarnen över ochstekte i het torr panna, först på fettsidan och sedan på den andra
- Använd stektermometer. För några veckor sen såg jag ett twitter där Tommy Myllymäki skrev att han ätit ugnsrostade jordärtskockor till middag, och då vi hemma hos oss älskar denna rotsak så var jag bara tvungen att testa detta någon gång
Honungsstekt färskpotatis med vitlök. Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken. Skär snitt i kycklingfiléerna och lägg i fyllningen
Istället för korintsås blev det apelsinsås den här gången och det blev minst lika gott. Bryn brösten först i stekpanna och stek först skinnsidan så behövs inget extra fett eftersom det kommer smälta ut så mycket
Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.