Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Smaken höjs av de rostade lökarna, som får koka med såsen. Man kan göra den i god tid och bara blanka av den med smör när den skall serveras ihop med en god köttbit
Kalvfilémedrödvinssåsoch en säck potatisPortioner. Lägg de friterade grönsakerna på kalvfilén. Skär köttet och lägg upp på tallrikar medrödvinssåsoch potatissäck
slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinssky ochrostade rotsaker serveras. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.