Boeuf Bourguignon med Palsternackspuré...
Linas mat - hemma och på resande fot...
Linas mat - hemma och på resande fot...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 timmar ha
  • 50 minuter och
  • Ingredienser till 4-6 portioner Tid: ca 1,5-4 timmar
  • 1,3 kg högrev
  • 1 stor gul lök
  • 2 morötter 2 palsternackor 5 vitlöksklyftor 3 lagerblad 100 g varmrökt sidfläsk
  • 1 näve hackad timjan
  • 10 vitpepparkorn 2 dl steksky
  • 1 flaska rött vin
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 msk Bong´s oxfond
  • vatten
  • smör
  • Palsternackspuré
  • 4 palsternackor 6 potatisar 3-4 dl grädde
  • salt
  • Tillbehör
  • Smörstekta champinjoner
  • 150 g varmrökt sidfläsk
  • Karamelliserad steklök och brysselkål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.