An easy, excellent recipe for filet mignon. The mushroom wine sauce is mouthwatering and tastes gourmet. This filet mignon… | Recipes, Filet mignon recipes, Cookingwww.pinterest.se
Gorgonzolaspäckad filé 800 g oxfilé, tournedos (eller älgtournedos 4 bitar) 200 g gorgonzolaost (mogen, gärna Colombo) salt peppar smör, till stekning 4 cl gin 3 schalottenlökar, finhackade 6 cl rött vin 4 dl viltfond, gärna hemkokt (ej koncentrerad) 2 dl vispgrädde potatis, friterad (eller bakad) www.koket.se
Oxfilé med konjakssås 4 bitar oxfilé à ca 140 gram styck. 1 msk rapsolja. 1 msk smör. 2 krm svartpeppar. 2 krm salt. Hasselbackspotatis receptfavoriter.se
Oxfilé Wellington med madeirasås Madeirasås. Hacka grönsakerna fint och fräs i smöret. Klicka i tomatpurén och häll i madeiran. Sedan kalvfonden www.koket.se
Biff Wellington med svampfyllning Svampfyllning. Mixa champinjonerna till svampfyllningen tillsammans med löken i en matberedare. Bryn sedan svampröran i smör och låt vätskan koka in www.koket.se
Vitlöksgratinerad oxfilé – Coeur de filet provencale Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé , mittbiten 1 kg potatis(ar) , tunt skivade 0 odefinierad rapsolja , till stekning 0 odefinierad smör 0 odefinierad salt 0 odefinierad peppar Vitlökssmör 75 gram smör 3 st vitlöksklyftor , pressad eller riven 2 msk persilja 10 droppe(ar) worcestershiresås Köp receptet www.tasteline.com
Helstekt oxfilé med konjakssås | Recept ICA.se Ingredienser Portioner. 4 ca 600 g oxfilé i bit 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Sås www.ica.se
Tournedos rossini Det här är ju rent ut sagt snuskigt dekadent, en fem centimeter tjock skiva oxfilé toppad med gåslever, tillsammans med en mustig madeirasås serverad ovanpå en smörstekt krutong Bara mat...och lite till
Oxfilé provencale - Recept Jag har tidigare gjort ett inlägg med Oxfilé provencale, men då skrev jag inte ut något recept. Så nu kommer receptet Rune Matomanen - Matälskare
Coeur de filet, Klyftpotatis, Rosépepparsås - Recept I helgen var det dags för den årliga middagen med en av mina. äldsta vänner. Vi i träffas så sällan att det är extra trevlig när han Rune Matomanen - Matälskare
Oxfilé med svampsås och hasselbackspotatis Så här gör du 90 minuter Skala potatisen och lägg var och en i en trädsked mittkok.expressen.se
Oxfilé med potatiskaka, konjakssås och sparris Riv potatis och lök i en hushållsassistent eller på de stora hålen på ett rivjärn. Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat www.landleyskok.se