” är Fares första bakningsbok där han har samlat över femtio favoritrecept indelade i kapitlen “Till middag” (framför allt med desserter i portionsstorlek), “Till fest” (innehållandes tårtor och pajer som räcker till många), “Till kafferep” (som är en uppdatering av klassiska sju sorters kakor och innehåller både svenska småkakor, muffins och cupcakes), och “Till mingel” (med recept på kakor och godis som mer är som små munsbitar)
Det glömdes sen bort en tid men alldeles lagom till Fars Dag kom jag på det igen. När jag för några veckor sedan såg RoyFares baka Snickers Cheesecake i TV-programmet Go’kväll så blev jag så sugen på att baka den jag också
Blanda samman alla ingredienser förutom mjölken till en massa, blanda sedan i lite i taget av mjölken och blanda väl tills du har en fin mandelfyllning
Skala och skiva päron i lagom tjocka skivor, fyll med fyllningen I pajformen och jämna till. Vill du ha en fin glans på kakan då värmer du på lite aprikossylt som du penslar över
Saftiga, mjuka men ändå lite att tugga på eftersom de innehåller både kokos och hackade valnötter. Det här receptet från RoyFares ger helt fantastiska morotsmuffins
Pajskal. 100 g smör. 200 g digestive. 2 msk strösocker. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret och mixa kexen väl i en matberedare tillsammans med sockret
Men nu så kommer ett recept ni inte kan motstå. Här kommer det. 0kommentarer. Kommentera 85 g strösocker. RoyFares mjölkchokladfudge med karamelliserade nötter
Lägg i resterande ingredienser förutom smöret. Blanda samman alla ingredienser förutom mjölken och hackad mandel till en massa, blanda sedan i lite i taget av mjölken och blanda väl tills du har en fin mandelfyllning som ej är för lös
Blanda samman alla ingredienser förutom mjölken till en massa, blanda sedan i lite i taget av mjölken och blanda väl tills du har en fin mandelfyllning
Prova med sticka att kakan är genomgräddad. Om frostingen känns lite lös kan du stoppa den i kylen i 15 minuter innan du börjar spritsa på dina cupcakes
Deg200 g mjölk, kall [2 dl] 30 g jäst 480 g vetemjöl, kallt [8 dl] 40 g strösocker, kallt [0,5 dl] 20 g osaltat smör, rumstempererat 110 g ägg [2 st] 500 g smör osaltat, för inkavling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.