Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Smaka av med salt och peppar. Servera steken med kokt potatis, grönsaker och svartvinbärsgelé
Späd med vatten under tiden. Red eventuellt av grytan med majsena. Smaka av med salt och peppar. Servera kalopsen med kokt potatis, rödbetor, en rejäl sked pepparrotsfraiche och hackat, syrligt äpple
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Skär kassler i strimlor, fräs lätt samman med lök, purjo och chili. Smaka av med salt och peppar. Passar det med lite vetenskapligt nytt så här på söndagsmorgonen
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Tillsätt i grytan med köttet och marinaden. Fyll upp med vatten så att det täcker köttet. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.