Kalops – klassiskt recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 2 röster

Ingredienser

  • 800 g högrev i tärningar om 2 x 2 cm

  • 1 finhackad gul lök

  • 1 dl finhackad purjolök

  • 2 skivade morötter

  • 1 tsk torkad timjan

  • 1 1/2 msk kalvfond

  • 1-1 1/2 tsk malen kryddpeppar

  • 1 liten kålrot i tärningar

  • 1 vatten, späd efter hand som grytan puttrar
  • smör till stekning

  • majsena, ljus redning

  • 1 1/2 msk färskriven pepparrot

  • 2 dl crème fraiche

  • hackat äpple

  • kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.