Fräs fläsk i en panna utan fett och tillsätt lök ochsvamp. Rensa svamp, dela i lagom stora bitar. Smaka av med soja, socker samt salt och vitpeppar efter smak
Smaka av med salt och peppar. servera med kokt potatis, potatismos eller pressad potatis. skala och skär morötternaoch lökarna i stora bitar och lägg ner i grytan
Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten under tiden. Lägg i morötteroch kålrot. Häll i hackad lök och purjolök så även det steks och får lite färg
Fortsätt sedan medköttgrytanoch låt den sedan puttra på svag värme. Vänd runt morötternaoch palsternackan i samma påse med krydd- och oljeblandningen, ha eventuellt i lite mer olja och kryddor om du tycker det verkar bli torrt
Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök och buljongtärning. Skala och skär lök, morot och kålrot i bitar och lägg i grytan
Strimla köttet och skala lökarna. Vispa ihop grädde, porter och mjöl i en låg, vid gryta. Tillsätt gelé, enbär, timjan, peppar, smulad buljongtärning och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.