Till morgondagens lunchlåda blir det Ost- och baconfyllda köttfärsbiffarmed tomatsås. Forma färsen till medelstora "plättar", lägg stekt bacon och riven ost i mitten, krydda med persilade och "vik ihop" till biffar
Krydda och blanda allt - gärna med händerna. De är lättlagade och doftar ljuvligt. Idag åt vi en sallad med gurka, majs, tomater och isbergssallad till
Praktiska med denna är ju också att jag för allt i ett, rostar rotfrukt ochpotatis tillsamman. Skala potatis, lök, morötter och ev andra rotfrukter, och skär i mindre bitar
Därför går jag loss på färsbiffar (igen). Servera med stekt potatisoch squash samt smulad fetaost. Den här gången med rödbetor och fetaost som smaksättare
Då rostas kycklingen jämt runt om, och dessutom samlas alla goda köttsafter upp på plåten nedanför (som du kan fylla medpotatisklyftor, lök och vitkök till exempel)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.