Servera med kokt fettucini, rucolasallat, plommontomateroch basilika. Hacka löken och fräs med nötfärsen i en stekpanna med matfett tills färsen blir smulig
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Servera biffarna med pasta, potatismos eller ris. En stor sats medfärsbiffar, täckta med ost och tärnade tomateroch en gräddig skysås åkte in i ugnen och gratinerades seeeeent i fredags kväll
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomateroch ost. Färsbiffen blir otroligt saftig och smakrik, både tack vare lite utspädning med mjölk och ströbröd men mest för att den tillagas med god buljong, smaksatt med soja
Att använda grillade soltorkade tomater är steget bättre än endast soltorkade då smaken är mer intensiv, den är lite som en jobbig jävla sommarmygga man inte kan bli av med ordentligt men på ett positivt sätt
Smarriga färsbiffarmed smak av schalottenlök och dijonsenap blev veckans första middag. Alla ingredienser till färsbiffarna – nu är det bara att blanda till en jämn smet
Lägg kvisttomaterna i såsen och låt dem koka sönder. Färsbiffar. Smaka av färsen med salt och peppar. Servera med potatispuré eller ugnsrostade rotfrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.