a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Låt puttra några minuter, smaka av med salt och peppar. J gjorde en liknade gratäng på lite olika rester när vi var i Danmark och det blev riktigt gott
Hacka lök och låt den steka med ett tag. Riv morötterna grovt och skär vitkål i små bitar. Perfekt mat när man är förkyld eller bara när man vill värma sig med något gott i kylan
Servera med en grönsallad och lingon. Åt sen frukost och därefter har det blivit en del tv tittande. Jobb en dag och sedan helg, skulle kunna vänja mig vid att ha det så
Hacka lök och blanda den tillsammans med morotspuré i köttfärsen. Det är helt enkelt varmkorv med bröd eller smördeg runt som man enkelt kan äta med fingrarna
Smaka av med salt, peppar och en klick smör. Idag blev det "fattigmanslåda" till lunch och gillar man köttfärs och potatis ihop så gillar man denna lådan
Tillsätt bacon i mindre bitar och låt dem också fräsa med en stund. Kör på lite LCHF mat dels för att det är så gott och sen för att jag tänkte försöka att inte gå och små äta hela tiden
Krydda och blanda allt - gärna med händerna. De är lättlagade och doftar ljuvligt. Idag åt vi en sallad med gurka, majs, tomater och isbergssallad till
Det har varit en fullspäckad vecka med troll-lek, bakning, företagsfest och en jobbresa till Oslo. Och på måndag säger jag, men det var ju nyss fredag och härlig helg
Serverade biffarna med Tzatziki, ugnrostade potatisklyftor och en salladsmix. Sedan har korven fått rinna av och kallna på hushållspapper, därefter mixade jag den till smulor som jag blandade ner i färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.