Fräs purjolök, broccoli och potatis i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Späd med vatten och buljongtärning och koka i 15 minuter tills grönsakerna är mjuka
Blanda ihop mandelmjöl med jordnötssmör, honung och vaniljpulver ordentligt till en deg. Pressa ut degen på ett bakplåtspapper med dina fingrar (gärna doppade i vatten) till en ½ cm tjock rektangel
Låt det fräsa med några minuter. Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
Blanda sköljda kikärter, psylliumfrön, vatten, tomat, skalad lök och vitlök, garam masala, salt och peppar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Dela degen i 4 bitar och platta till dem med handen. Smula ner jästen i en degskål. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig
Sist åt killarna köttfärssås med grönkål, färska tomater, paprika och spenat. Det serveras ofta vegetarisk pasta, pajer eller biffar med mer ströbröd än grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.