Smakar som havrebollarna du gjorde som liten men mycket nyttigare. )12 små medjooldadlar 1 msk kokosolja1,5 dl havreprotein från helhetshälsa0,5 dl havregryn1,5 dl kakao2 msk mandel eller Jordnötssmör2-5 msk vattenRiven kokos att rulla bollarna i
Det finns mycket roligt på Pinterest, utan tvekan. Scrollade igenom massa bilder i morse och hittade detta recept på stekpannebröd som jag var tvungen att prova
Nu känns nya lägenheten som ett riktigt hem. Alla lampor är på plats (ibland önskar man att man vore iallafall mer än tre äpplen hög), möblemanget har funnit sig till rätta och jag har bjudit vänner på middag
Inviger min nya pajform. Nu när det är äppelsäsong så blir det en del äppelpajer/äppelkakor och den här gången var det dags för en äppelpaj för att inviga min nya pajform från Le creuset
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar
Skär tomaterna i tunna klyftor och dela körsbärstomaterna. Blanda med salt och peppar. Rör ihop olja, dill, tomatpuré, ättika, vatten och sirap, och blanda med tomaterna
Ställ ugnen på 175 grader. Rör ihop alla ingredienser till smeten samt den hackade dumlen, vispa inte. Häll upp i en bakplåtskläddform och ställ in i ugnen i cirka 15-17 minuter