Dragon, lökpulver, vitlök. Biffar med söta och saftiga morötter möter salta och knapriga jordnötter. Dessa biffar passar bra att servera med en god tomatsås eller en guacemole med basmatiris och en sallad
11 st gul lök. 13 st normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
Börja med att skära kycklingfiléerna i bitar, bryn dem sedan i smör. Finhacka rödlöken och mixa eller mosa cocktailtomaterna och tillsätt dem till kycklingen
Strimla kycklingen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Klipp ner bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper
Tillsätt riven ingefära och vitlök och stek lite till. Lättlagad och väldigt gryta med “thaismaker”. Experimentera gärna med grytan och ha i de grönsaker du själv gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.