800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Du hör ju själv, knäckigtbryntsmör, sötmustigugnsbakad pumpa mosad tillkrämigkonsistens, syrligt äpple, aromatiska örter och så sötsyrliga långrostade tomater med en superkoncentrerad tomatsmak på det – så mycket aromer, så många härligasmakkompisar, så helt otroligt perfekt höstmysmat
Servera på varma tallrikarmed rotfruktsstavar och rucolasallad, bryntsmör och nyriven pepparrot. Bryn smöreti en tjockbottnad kastrull på medelvärmetills det får en ljusbrun färg och en nötaktig doft
Avsluta med att smaka upp det bryntasmöretmedaplesingrape och häll detta över dinsill. Lägg sedan ned både löken och rädisornai separata skålar med kallt vatten
Lägg fiskeni en ugnsfast form, krydda den medlimepeppar på ytan och lägg på en tunna skivasmör. Jag valde att laga till den ganska enkelt och servera med enkla tillbehör
IngredienserPortioner. 2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.