800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Du hör ju själv, knäckigt bryntsmör, sötmustig ugnsbakad pumpa mosad till krämig konsistens, syrligt äpple, aromatiska örter och så sötsyrliga långrostade tomater med en superkoncentrerad tomatsmak på det – så mycket aromer, så många härliga smakkompisar, så helt otroligt perfekt höstmysmat
Yield. 6 st. Cook Time. 45 Min. Beer can bacon burgers i salladsblad. Servings. 4. 60 Min. Helgrillad kyckling, grönsakspaket med dragon, grillad purjolök och
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Stek shiitakesvampen hastigt i varm stekpanna och tillsätt hasselnötter och druvor. Bryn smöret på spisen, när smöret har skiftat färg till gyllenbrunt och du känner en nötaktig doft som påminner om kola är smöret klart
Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det bryntasmöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.