800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Skala en vitlöksklyfta ochläggmed i koket. Lägg upp på tallrikar, pure, fisk bacon och mandel. Har varit lite problem att få tag i fin fisk ett tag men igår fick vi tag i en bit fin, fin torskrygg
Servera torskryggenmed potatismos eller pressad potatis, brynt smör, fläsk,. Tyvärr är torskrygg ofta ett dyrt alternativ i jämförelse med vanliga torskfiléer
Du hör ju själv, knäckigt brynt smör, sötmustig ugnsbakad pumpa mosad till krämig konsistens, syrligt äpple, aromatiska örter och så sötsyrliga långrostade tomater med en superkoncentrerad tomatsmak på det – så mycket aromer, så många härliga smakkompisar, så helt otroligt perfekt höstmysmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.