Blanda övriga ingredienser och smaka av med peppar. Bred tunnbrödenmed smörgåsmargarin. kokt med skal. Dela upp röran på de fyra tunnbrödenoch rulla ihop
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Skala räkorna. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
Toppa sen medräkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Jag tycker det här med dressingar är lite svårt ibland, särskilt vinägretter. Ställ tillbaka kastrullen på plattan och rör ned dressingen och övriga ingredienser förrutom räkornaoch kesoröran i pastan och låter det bli lite småvarmt
Ljummen potatissallad med kaprismajonnäs ochräkorEn matig sallad med bland annat bönor och ägg i. Dela ägget i fyra delar och toppa salladen med tomaterna, äggen ochräkorna
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.