Sila av skalenoch tillsätt fiskbuljongtärning och grädde ochdill. Idag blev det medenräksås till som är så otroligt god att man skulle kunna sitta och sleva i sig denmed sked Den fick ett gott betyg här hemma, så den kommer absolut göra massa gånger framöver
Garnera med skalade räkor, stenbitsrom, dilloch citron. Tärna laxen. Rör ihop ingredienserna till den kalla såsenoch låt den stå i kylskåpet och gotta till sig
Ta kastrullen från värmenoch rör i avrunnen pasta ochlaxskivor. Skär laxen i små tunna skivor. Hetta långsamt upp såsen under konstant vispning tills den blir skummig och börjar tjockna
Garnera med skalade räkor, stenbitsrom, dilloch citron. Tärna laxen. Rör ihop ingredienserna till den kalla såsenoch låt den stå i kylskåpet och gotta till sig
Krydda laxenmed citronpeppar, dilloch finrivet citronskal. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis ochen god kall romsåsmedräkor mmmmmmm så gott
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Detta gick snabbt och lätt att tillaga. Lägg det rivna äpplet på bitarna tillsammans medpurjolöken
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsromoch kryddor. Finhacka rödlökenoch tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Ta upp laxen ur formenoch rör ner hackad dilloch rom i såsen. Såsen gör hela rätten. Lägg tillbaka laxen i formenoch servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.