Jag smaksatte med Nicolas Vahé parmesan/basilika salt, riven parmesan och färsk timjan, mums. Ha ägg i en skål, ta över en äggula i ena avokadon och fyll med så mycket vita du vill och det får plats, sen gör du samma sak med andra halvan
Smaka av med salt och peppar och hälften av den rivna parmesanosten. Börja med såsen. Riv parmesanosten. Slå såsen över fisken och strö över resten av den rivna parmesanosten
Gnid in båda sidorna av brödetmed den skurna sidan av vitlöksklyftan. Ikväll förvandlades middagsbordet till en fransk bistro med en klassisk löksoppa med lite grillade vitlöksrutonger och, hör och häpna, Västerbottenost
Halloumifyllda aubergineskivor, eller auberginelindad halloumi om du föredrar det, läggs ovanpå tomatbulgur och så på medparmesan innan allt gratineras i ugnen
Jag åt det som en lunch tillsammans med en sallad. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Fördela den underbart goda lökblandningen på 4 st brödskivor(jag hade levain) och fördela 75g ädelost över mackorna
Servera medgratineratbröd. Efter en långhelg på Legoland hotel med inte alltför upphetsande och ganska fet mat kändes soppa som ett bra alternativ, dessutom vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.