Jag åt det som en lunch tillsammans med en sallad. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja(jag hade i en klick smör också) och stek löken på låg värme i ca 15 min tills den är mjuk men inte fått färg. Fördela den underbart goda lökblandningen på 4 st brödskivor(jag hade levain) och fördela 75g ädelost över mackorna. Gratinera i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Blada ihop allt och platta ut runda bröd. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först
Bred rumsvarmt smör på och försök låt bli att äta upp hela brödetmed en gång. När degen jäst och blivit lite (inte mycket) större så ser du fullt med små bubblor på ytan
Laxrulle på low carb brödmed pepparrot och cream cheese-fyllning. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Pensla brödenmed lite matolja så att de inte fastnar på grillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
Låt svalna en stund i formen, stjälp sedan upp den på galler och låt svalna helt under bakduk. Ett snabbt och saftigt brödmed en mustig men frisk smak av äpple
Soya, (några stänk med colit- eller kinesisk soya). Enkla rätter är de bästa och precis som allt annat här på bloggen är denna goda vardagsrätt busenkel att svänga ihop
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.