Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarriga inlägg att se fram mot
Servera tillsammans med nybakt rosenbröd och mangosalsa. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Panko är ett japanskt ströbröd som man både hittar i affärer där det säljs asiatiska matvaror och i andra välsorterade mataffärer, hittar du inte Panko så går det säkert bra att använda vanligt ströbröd också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.