Kycklinggrytamedparmesan, soltorkadetomater & färsk spenat. Mer kanske att det tar lite tid, med först degen, som ska vila och sedan "kavlas" ut och göras till tagliatelle
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kyckling medtomater, oliver och basilika. Tilsätt tomateroch crème fraiche. Den här kycklinggrytan har jag lagt ut på Mitt Kök, och där har många sparat receptet
Och glöm för sjutton gubbar inte parmesanosten. Kycklinggrytamedsoltorkadetomater & färsk spenat. Börja med att strimla kycklingen ochtomaterna, hacka sedan lök och vitlök
Denna kycklinggrytan blev verkligen så god. Jag har gjort ett liknande recept med kyckling ochsoltorkadetomater (som jag har hittat på Matplatsen en gång i tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.