40 g färsk babyspenat. 5 st gul lök 1 msk smör eller margarin 40 g färsk babyspenat 2 dl lätt crème fraiche 1 st vitlöksklyfta liten salt och peppar 100 g lasagneplattor färska 1 dl riven ost 0. 5 dl mjölk Servera med
Den här gången fick den sällskap av laxfilé i ugnen tillsammans med en god gräddsås. Spenaten som jag sådde i vintras har gett otroligt fin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Toppa med riven ost. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 100 g färsk spenat. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax i bit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
Förutom att marinera lax och blanda ihop ostsås är det till att skiva potatisen (enklast att göra i en matberedare om du har det) och steka den, strimla lök och steka den ihop medspenaten, och sedan samla alla godsaker i en form och gratinera
Toppa med riven ost. 2 Varva pastaplattor med fyllningen. 100 g färsk spenat. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.