11 msk
olivolja eller smörSätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsform ca 25-30 cm med olivolja. Lägg i laxbitarna. Tina spenaten i en kastrull eller i mikron. Smula fetaost i en bunke och blanda med creme fraiche, spenat samt salt och vitpeppar. Bred fetaostblandningen över laxen som ett täcke. Grädda laxen i 20 minuter i mitten av ugnen. Förbered önskat tillbehör att servera till din lax med fetaosttäcke.
IngredienserPortioner. 4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg tilliinköpslistan
IngredienserPortioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port laxibit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg tilliinköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.