Började kanske i lite fel ordning, med efterrätten först och sedan huvudrätten,. men här kommer iaf receptet på viltskavsgrytan vi lagade igår av de kantareller vi hittade i svampskogen
300 g tagliatelle smör 400 g kycklingbröst, skurna i bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 50 g soltorkade tomater 150 g babyspenat 2,5 dl grädde havssalt (en generös nypa) svartpeppar, nymalen parmesanost, till servering
Ingredienser Portioner. 4 2 dl smetana 1 msk fransk grovkornig dijonsenap 1 msk riven pepparrot salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I onsdags var det min tur att bjuda på lunch på jobbet. Jag valde den här kycklingrätten för att den förbereds dagen innan och ska bara ställas in i ugnen 15 minuter innnan servering
Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott
Det här t o p p e n r e c e p t e t hittade jag på recept. nu och det rekommenderas STARKT. Så snabbt att göra och kan förberedas för att bara köra klart i ugnen