Strimla kycklingen, morötter, paprika, purjo, rödlök, fänkål. Här ser ni vad som hamnade i min wok men här funkar det med alla grönsaker utom tomater tycker jag
Jag och maken tog revben istället för kyckling, de grillade vi på den vanliga grillen. Grönsakswok. Det är inte lätt att äta revben när maninte har några framtänder, och Oliver gillar kycklingen bättre
Jag serverade woken med en sallad på gröna blad med olivolja och granatäppelvinäger. Snabb utflyktswok med indiska smaker 2 port. 400 g kalkon/kycklingbröst. Snabb utflyktswok med indiska smaker 2 port. 400 g kalkon/kycklingbröst
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
De där två Bosarpkycklingarna som vi redan skrivit flera gånger om att vi ätit på (Kyckling cordon bleu och kycklingsoppa, samt att vi förstås gjorde en favorit, kycklingbitar i ugn på de lår- och vingbitarna, har vi nu gjort åt sista kycklingfiléerna på i en kycklingcurry-wok
Tina kycklingen och skär den i bitar. Stek kycklingen i lite smör. 700g kycklinginnerfile eller kycklinfile. 450g wok grönsaker. 100g (1 paket) nudlar med biff eller kycklingsmak. Tillsätt wok grönsakerna och stek tills allt är klart ca 6-8 minuter. 700g kycklinginnerfile. 450g wok grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.